БОНД към феновете им в България: Обичаме ви!

0
74

Eос Чатър и Гай-И Уестерхоф От БОНД разпространиха трогателно романтично видео, записано специално за всичките им български фенове, по случай 14 февруари. Групата ще представи най-доброто от творчеството си на 26 март в зала 1 на НДК – София и на 27 март в комплекс С.И.Л.А. в Пловдив.

„Ние сме BOND и искаме да ви пожелаем един наистина специален Свети Валентин, изпълнен с много любов! И още – пригответе се за един незабравим спектакъл, който ще изпълним в София на 26 и в Пловдив на 27 март! Обичаме ви!“, споделиха музикантките.

БОНД избраха България, за да отпразнуват своя 20-годишен юбилей на сцената. Групата, смятана за пионери на кросоувър течението и най-известните негови представители, имат изключително натоварена програма – освен че репетират активно за грандиозния юбилеен спектакъл у нас, те се готвят и за едно от най-мащабните събития не само във Великобритания, а и в света, посветено на правата на жените глобално – ежегодният „Март за жени“ („March 4 women“), който ще се проведе на 3 март в Лондон. От всички популярни дамски формации на Острова, именно те са избрани за посланици на събитието, което тази година се фокусира върху темата за насилието над жени на работното място и у дома.

„Това е изключително важно събитие за нас и има много специално място в сърцата ни. Бидейки част от БОНД ние сме привилегировани – изразяваме се по начина, по който най-много обичаме – чрез своята музика и сме свободни. Не трябва обаче да забравяме всички онези жени, чиято свобода бива застрашена заради насилие – било то на работното място или у дома“, споделиха музикантките.

Билети за концертите на БОНД в София на 26 март и в Пловдив на 27 март вече са пуснати в продажба.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments