Богдан Теофанидис провери организацията по изплащането на пенсиите

0
37
Пенсионерка и Богдан Теофанидис
Пенсионерка и Богдан Теофанидис. Снимка: Правителствен пресцентър

Главният изпълнителен директор на „Български пощи“ Богдан Теофанидис лично се увери в първия ден на изплащане на пенсиите, че създадената от новото ръководство организация работи.

Както вече бе съобщено заради технически затруднения, причинени от кибератаката по системите на „Български пощи“, пенсиите и този месец се изплащат по списъци по ведомост и по настоящ адрес, регистриран в Националния осигурителен институт /НОИ/. За да не се допускат грешки, предоставените от ведомството списъци внимателно се проверяват.

Направената проверка в ранния следобед установи, че традиционните сутрешни струпвания са преминали и работният ден протича спокойно.

Богдан Теофанидис разговаря както със служителите, така и с клиентите на пощенските клонове. Служителите на станцията споделиха, че макар и по-бавно, се справят с изплащането на пенсиите и увериха, че всеки пенсионер ще си получи пенсията. От името на новото ръководство Теофанидис се извини лично на възрастните хора за причиненото неудобство и увери, че правят всичко по силите си пощите да заработят на пълен капацитет възможно най-скоро.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments