БОЕЦ поставиха нова табела на КПКОНПИ

0
35
Снимка: БОЕЦ
Снимка: БОЕЦ

Днес от движение БОЕЦ поставиха своя табела под официалната табела на КПКОНПИ, която се намира на входа на институцията. По повод акцията, от БОЕЦ написаха:

„Поставихме табела на входа на КПКОНПИ в София:

„КПКОНПИ – ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА! Тук перем, избелваме и препираме корумпирани политици и магистрати!
За контакти:
Главен перач: Пламен Георгиев – Терасата
Зам.-главен перач: Антон Славчев – Балкона“

Тази наша акция е провокирана от решението на конпирите да обявят „героите“ в #АпартаментГейт за невинни, изпирайки по този начин корумпетата.

Припомняме, че всички сигнали за имотните далавери на политици и магистрати са внесени от БОЕЦ , а голямата част от тях са по разследвания на Биволъ, което означава документи и железни доказателства!

РАЗОБЛИЧИХМЕ И ОБОЗНАЧИХМЕ СТАТУТА НА КПКОНПИ и разбунихме гнездото на осите. Това не е просто гавра с мафията и слугите й. От БОЕЦ казваме на глас без страх и показваме ИСТИНАТА!

Какво се случи след това четете по късно на сайта на БОЕЦ! Очакваме с готовност следващите удари срещу нас. И мафията да очаква, със страх, нашите удари.

Гражданите сме по силни от мафията.

В акцията се включиха бойците Георги Георгиев, Весислава Танчева, Камен Добрев и Анжела Адамова – бързи, яростни и неспираеми!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА“

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от