Благотворителни фотосесии за Цвети

0
336
Цвети
Цвети

Група фотографи от PhotoSchool се обединяват и се включват безвъзмездно, за да помогнат на малката Цвети! Датата е 1-ви юни и не е избрана случайно. Денят на Детето, защото всяко дете заслужава щастливо детство и светло бъдеще!

Фотосесиите ще включват 5 обработени кадъра с цена 20 лв. и ще бъдат с начален час 10:30, а мястото е Морската градина вляво от Пантеона (на беседките). Събитието ще приключи в 19:00 часа.

Фотесиите могат да бъдат детски или семейни. Всеки, който желае да си подари незабравими спомени, положителни емоции и да помогне на прекрасната Цвети, е добре дошъл. Сумата за фотосесиите, може да бъде внесена предварително в дарителската сметка на детето (препоръчително е платежните да се качат в събитието), като в деня на събитието платежното се предоставя на организаторите.

Тези от вас, които не успеят да преведат парите, а желаят да се включат, имат възможността в деня на събитието да пуснат посочената или по-голяма сума в дарителските кутии.

Организаторите благодарят на всички фотографи, които приеха да се включат:

Елиза Генова
Милен Добрев
Александра Диканска
Гергана Михова
Анастасия Новик
Даниела Терзиева
Атанас Стоянов
Марги Кирова
Елена Николова Божкова
Мариана Андонова
Калина Георгиева
Севда Станчева
Светлана Кънева
Сима Биволарска
Таня Найденова
Станислава Пантова
Хрис Станчева
Теодора Керанова,
Татяна Гранчарова
Валентина Атанасова

Заповядайте да изживеем заедно един прекрасен празник и да подарим светло бъдеще на Цвети!

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от