Благоевградчанин падна във водоем и загина

0
169
ЦСМП
Снимката е илюстративна

Благоевградчанин почина след като падна във водоем в село над областния град. Инцидентът е станал около полунощ, съобщава Дарик. 50-годишният мъж отишъл в махалата Шоповци на село Бистрица, за да види къщата си, там имало още един човек, с когото снощи седнали да пийнат по чашка.

Когато гостът тръгнал да си ходи, домакинът тръгнал с него, за да го изпрати до къщата му. Тъй като в махалата няма електрозахранване, той светел с фенерче. Вървящият пред него обаче изведнъж изчезнал. Приятелят му го открил паднал от скат, висок 6-7 метра в малък водоем. Успял да го извади, но мъжът не давал признаци на живот.

След обаждане на тел. 112 на място пристигнал екип за аварийно-спасителни дейности на РС ПБЗН-Благоевград. Мъжът бил изваден от тях над водоема, след което тялото на загиналия е свалено до асфалтовия път. Там смъртта му е констатирана от лекарски екип, а тялото транспортирано за аутопсия в отделението по съдебна медицина на МБАЛ-Благоевград.

Не се изключва и мъжът, който е много едър, да е получил инфаркт, вследствие на което се е търколил по ската и паднал във водоема, подобен на рибарник. Инцидентът се изяснява от служители на Второ ПУ-Благоевград.

При друг инцидент, към 7.15 часа в четвъртък сутринта, 57-годишна жена е паднала на улица в Благоевград и починала на път към болницата.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments