БАЗ и СЗБ: Когато фактите говорят, политиците нека мълчат!

0
12
Ресторант
Ресторант. Снимка: Pixabay

От Българската асоциация на заведенията /БАЗ/ и Сдружението на заведенията в България /СЗБ/ отправиха остри критики към политиците заради тяхното говорене по време на предизборната кампания. 

В позиция до медиите от двете организации припомниха как не са се застъпили за сектора по отношение на ставката от 9% за ресторантьорския бранш, както и останалите привилегии, които получаваше той заради последиците от пандемията от коронавирусната инфекция. А именно туризмът беше един от най-засегнатите сектори от нея. От БАЗ и СЗБ посочиха още:

„Считаме това за лицемери и заявяваме: „Не ви вярваме, уважаеми политици!“ Лъжете ни преди избори, лъжете ни и след това. Но когато фактите говорят, политиците най-добре да замълчат!“ Още повече, че колкото и да търсихме в програмите им туризъм като приоритет, не открихме…“

„Изборите наближават, затова използваме случая да призовем всички български граждани, имащи право на глас – гласувайте! Имаме нужда от редовно правителство, което да вземе така важните решения, касаещи бизнеса и всеки гражданин на Република България“, призоваха още двете организации. 

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments