Банева: Съпругът ми стои 16 месеца в ареста без основателна причина!

0
31
Банева. Снимка: Скрийншот от репортаж на NOVA
Банева. Снимка: Скрийншот от репортаж на NOVA

Евгения Банева заяви, че съпругът ѝ стои 16 месеца в ареста без основателна причина. Отрече и твърдението на прокуратурата, че са бегалци. По нейни думи доброволно са си дошли в България.

Изказването ѝ бе преди заседанието на Специализирания наказателен съд. Разпитват се свидетели по делото срещу Николай Банев, майка му и жена му.

От Искра.бг припомняме, че са обвинени за незаконно притежание на оръжие, за организирана престъпна група, изпиране на пари и за данъчни престъпления.

В края на миналия месец Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество /КПКОНПИ/ взе решение да внесе в Бургаския окръжен съд иск за отнемане на имущество срещу Николай и Евгения Баневи и свързани с тях юридически лица. Стойността му е над 140 милиона и 523 хиляди лева.

ПКОНПИ претендира за отнемане на имущество по цялото Черноморие, моторна яхта, налични движими вещи, дялове и суми от продажба на имущество.

Сред имотите са: къмпинг „Черноморец“, къмпинг „Златна рибка“ и къмпинг „Каваците“.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от