България набира състезатели за първото е-европейско първенство

0
140
Снимка: Сайт на eURO 2020
Снимка: Сайт на eURO 2020

Българи ще имат възможност да представят страната ни на UEFA eEURO 2020. Това е първото по рода си е-европейско първенство, предаде „gong.bg“.

Надпреварата ще бъде най-големият е-футболен проект, който е организирам към днешна дата. Състезателите ще премерят възможностите си само на играта KONAMI eFootball PES 2020, която е насочена към реалното европейско първенство, което ще се състои през следващото лято. Всички желаещи могат да се регистрират тук.

Целта на всички държави ще бъде да се класират за физическия реален турнир, който ще се проведе в Лондон. Събитието е насрочено за 9-ти и 10-ти юли 2020-та година.

Федерациите, които са заявили участие, ще трябва да обявят национален отбор, в който ще участват от двама до четирима души. Крайните състави ще бъдат решени през ноември 2019-та и януари 2020-та. После ще бъдат европейските квалификации, които са за класиране в крайния турнир.

16 страни ще получат квота за финалния турнир в Лондон, където ще бъде излъчен и историческият първи е-европейски шампион!

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments