Атанас Божилов ще се бие за колана на Pro fight 16

0
155
Снимка: Pro fight
Снимка: Pro fight

Зрелищни битки, изпепеляващи емоции и много адреналин ще поднесе на любителите на бойните спортове 16-ата гала вечер от поредицата Pro fight. Топ събитието ще се проведе на 5-и октомври в зала „Младост“. Очаква се за него да пристигнат важни гости от цялата страна.

Файт картата ще предложи на ценителите 9 стойностни срещи по правилата на К1. Всяка от тях ще се играе в 3 рунда от по 3 минути. Кулминацията ще настъпи, когато на ринга излезе двукратният световен шампион при професионалистите Атанас Божилов.

Единствено неговият сблъсък ще се играе в 5 рунда от по 3 минути. Капитанът на националния ни отбор по кикбокс, който през миналата седмица стана баща за втори път – този път на момиченце, вече гледа към следващото предизвикателство – колана на Pro fight 16.

Наката се занимава с бойни спортове от 2007 година. Любимецът на Бургас е двукратен световен шампион за професионалисти на KGP 2018 и WAKO 2019 и вице световен шампион на WAKO 2017. Внушителната му визитка включва още първо място от Световната купа WAKO 2017 и две вице европейски титли на WAKO (2016, 2018).

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments