Арестуваха 19-годишен шофьор, опитал се да подкупи полицаи в Елин Пелин

0
2849
Задържан
Задържан. Снимка: МВР, Архив

Водач и пътник са били задържани във връзка с предложен подкуп на полицейски служители в Елин Пелин, съобщиха от ОДМВР-София.

Около 21:00 часа вчера автопатрул на РУ-Елин Пелин забелязал движещ се по бул. „София“ лек автомобил „БМВ“. При навлизане в кръстовище с кръгово движение водачът рязко увеличил скоростта и извел колата извън контрол. След подаден светлинен и звуков сигнал от полицейския автомобил, нарушителят спрял.

В хода на последвалата проверка 19-годишният водач не представил талон за собственост на автомобила, а спътникът му – документ за самоличност. Двамата били уведомени, че ще бъдат санкционирани по административен ред. С цел избягване съставянето на актове за извършените нарушения водачът подал на единия полицейски служител прегънат големия талон на превозното средство, в който били поставени 30 лева.

Случаят незабавно е бил докладван в оперативната дежурна част на районното управление по установения ред. Двамата мъже са били задържани за срок до 24 часа. На местопроизшествието е бил извършен оглед и е образувано досъдебно производство за извършено престъпление.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments