Арестант е избягал от сградата на МВР в Разград

0
358
ОДМВР Разград
Снимка: Скрийншот от Google Maps

28-годишен арестант е успял да избяга от сградата на разградската полиция.

Емил Невенов Великов е бил арестуван вчера с прокурорско постановление за срок до 72 часа за кражба в условията на опасен рецидив и теглене на пари от чужда дебитна карта. Разследващ полицай е разпитвал младия мъж, а след това му е било повдигнато обвинението. Точно, когато Великов трябвало да подпише документите, се наложило полицаят да излезе от кабинета си, за да окаже методическа помощ на свой колега. Същевременно Великов бил оставен за наблюдение на друг разследващ полицай.

В същия момент обаче многократно осъжданият мъж напуснал кабинета, преминал през постовия полицай и напуснал сградата на областната дирекция.

Издирването е започнало веднага, но до тази сутрин мъжът не е намерен. Издирването продължава в цялата страна. Издадена е и заповед за напускане на страната.

Вчера Варненският апелативен съд съобщи, че Емил Великов е проникнал в чужд имот. Оттам откраднал дамска чанта с портфейл с 200 лв. Там намерил и дебитна карта със записан ПИН код. С общо 5 трансакции, мъжът успял да изтегли 200 лева. Това е станало през 2018 година. Той обаче не е бил установен и делото е било спряно. Преди дни Емил е бил разкрит като извършител на престъплението и арестуван.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments