АРБС взе участие в EUSportLab в Милано

0
67
EUSportLab
EU SportLab. Снимка: АРБС

Милано беше домакин на третото издание на EUSportLab, иновативно международно събитие, което обединява професионалисти от спортния сектор. Събитието се проведе на 8 и 9 декември 2023 година и целта му беше да насърчи нови сътрудничества, подобри качеството на вече стартираните проекти и разработи нови идеи в областта на спорта, използвайки програмата „Еразъм+“ на Европейския съюз.

EUSportLab
EUSportLab. Снимка: АРБС

70 представители на спортни организации от цяла Европа работиха заедно, за да споделят опит, компетентности и професионализъм. Те стремяха да създадат конкретни и устойчиви решения, отговарящи на нуждите на общностите в Европейския съюз.

EUSportLab
EUSportLab. Снимка: АРБС

Асоциацията за развитие на българския спорт /АРБС/ взе активно участие в EUSportLab за трета поредна година. Представителите ѝ имаха възможността да споделят опит и добри практики, както и да планират нови инициативи съвместно със сходни организации от цяла Европа. През двата дни на събитието, участниците работиха върху устойчивостта на идеите и инициативите си и развиваха нови партньорства за сътрудничество в областта на спорта. Основните лектори включваха представители на Европейската комисия и стратегически директор на Спешъл Олимпикс Европа Евразия.

 

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments