Ангели – как да разберем, че са около нас?

0
810
Илюстративна снимка: Пиксабей
Илюстративна снимка: Пиксабей

Повечето хора сме се питали дали имаме ангел хранител. Дали ни помага в живота и дали ни наставлява. Според „Дама.бг“ има няколко сигурни признака, че до нас стои закрилник, който играе голяма роля в житейския ни път.

Намиране на пера

Намирането на пера е сред най-честите знаци, че ангелите са около нас. Красивите им цветове напомнят, че висшите създания са готови да се грижат за нас.

Образувания по облаците

Облаци с форма на сърце, бебе или животно. Най-вероятно ангелите са наоколо. Възможно е да подсказват, че предстои промяна в живота ни.

Сладък аромат

Усещаме приятен аромат, но никой около нас не е със скъп парфюм. Най-вероятно мирисът на шоколад или цветя идва от създанията, които не виждаме, но желаем да ни закрилят.

Бебетата и животните се държат странно

Малките деца и бебетата се смеят без причина, домашният любимец се върти около едно и също място – най-вероятно наоколо има ангели. Малките хора и животните усещат това, защото вибрацията им е много силна и близо до тази на духовните същества.

Искри и светлина

Ярка звезда, проблясъци, искри – и всичко това няма ясен произход… Може би просто ангелите са близо.

Илюстративна снимка: Пиксабей
Илюстративна снимка: Пиксабей

Дъга

Ако помолим за помощ и видим дъга, то това е знак, че молитвите ни са чути. И можем да сме сигурни, че ще бъдат изпълнени.

Усещаме, че не сме сами

Ако усещаме, че около нас има присъствие, то вероятно е точно така. Появяват се вещи, които сме търсили. Отговорът на някой въпрос изплува в редовете на книга, в която сме се зачели случайно. Или попадаме на песен, която променя цялото ни настроение.

Гласове в главата

Не ги чуваме реално, но има нещо, което ни кара да не излизаме в този ден. Или да отложим важна задача. Ангелите често прибягват до атака на мозъка, за да ни предпазят от неприятности.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments