Ангел Марков е временно преназначен за заместник-директор на ОДМВР-Хасково

0
210
Ангел Марков
Ангел Марков. Снимка: ОДМВР-Хасково

Комисар Ангел Марков е временно преназначен за срок от една година на длъжността заместник-директор на Областната дирекция на МВР /ОДМВР/ в Хасково, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Ангел Марков е роден през 1990 г. в Димитровград. Завършил е университет „Проф.д-р Асен Златаров“ в Бургас със специалност „Стопанско управление“. Работи в системата на МВР от 2015 г. Кариерата си е започнал като полицай в „Охранителна полиция“ в РУ Димитровград. През 2018 г. става част от група „Противодействие на криминалната престъпност“ в същото управление. През 2020 г. започва работа в група „Престъпления против собствеността“ на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към отдел „Криминална полиция“. От 2023 г. е началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР.

Марков е награждаван многократно за постигнати високи резултати. През 2023 г. е отличен от вътрешния министър с „Почетен знак на МВР III степен“ за висок професионализъм.

Полицията в Дупница и Бобов дол получи нови патрулни автомобили

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments