Американска фитнес звезда в подкрепа на каузата на „Четири лапи“

0
105
Ребека Луиз
Ребека Луиз. Снимка: Фондация „Четири лапи“

В края на изминалата година екипът на „Четири лапи“ посрещна в България международната спортна звезда Ребека Луиз (Rebecca Louise), която чрез дейността си подкрепя каузата на организацията и цели да запознае повече хора с темата за защита на животните. Тя бе на посещение и у нас, където се запозна с дейността на българския клон на международната организация и подкрепи два от ключовите проекти – клиниката за бездомни животни в Банкя и проект “Животни помагат на хората”.

Родена във Великобритания, Ребека е известна в Щатите, а и по цял свят, фитнес инструктор и предприемач, съобщиха от неправителствената организация. Тя се е отдала на кариерата си на спортист и дигитален номад, който прави специализирани фитнес видеа и спортни програми и дава насоки за здравословен начин на живот. Със своите стотици хиляди последователи в социалните мрежи, Ребека е още един силен глас в подкрепа на животните и помага работата на „Четири лапи“ по цял свят да получи повече гласност, особено сред младото поколение.

Ребека Луиз
Ребека Луиз. Снимка: Фондация „Четири лапи“

Ребека ежегодно пътува до различни дестинации със семейството си, където заснема част от специализираните си видеа с фитнес насоки и след това ги споделя със своята отдадена публика. Ето защо в рамките на няколко седмици, по покана на международния екип на „Четири лапи“ тя посети ключови за дейността на фондацията центрове, защитени паркове за животни и съвместни проекти. Сътрудничеството с нея има за цел да подчертае устойчивия подход на „Четири лапи“ при работата с бездомни животни и програмите за кастрация, осигуряването на домове за спасени диви животни в среда най-близка до естествената за вида им, както и при интеракциите на животни и хора.

В България Ребека посети клиниката за бездомни животни в Банкя, както и центъра към проект “Животни помагат на хората.” Там тя се запозна с колегите, работещи в двете направления, засне серия обучителни и спортни видеа и разказа за дейностите и трудностите на двата проекта.

По време на посещенията си Ребека надниква и зад кулисите на ежедневния живот на мечките в защитените паркове и на десетките бездомни кучетата и котки, лекувани в клиниката на „Четири лапи“.

Съвместните видеа имат за цел и да разкажат и за устойчивия и съобразен с хуманното отношение към животните туризъм. В много ваканционни дестинации, дивите животни се експлоатират за забавление и се излагат на показ за взаимодействия с хората, които са неестествени за животните. „Четири лапи“ има за цел да повиши осведомеността на туристите, където е възможно, да се наслаждават на диви животни в естествената им среда, а не в плен и да подкрепят само истински убежища.

Ребека Луиз
Ребека Луиз. Снимка: Фондация „Четири лапи“

“Посланията, които отправям към последователите си са винаги свързани с позитивното мислене и преодоляването на препятствията. Когато става въпрос за работата на „Четири лапи“, това, в което най-много виждам себе си и силата на моите послания, е практическият, ориентиран към решения подход за осигуряване на дългосрочни решения и постоянен дом на нуждаещи се животни. Тези животни са страдали толкова много, а ветеринарните лекари и гледачите от екипа никога не са се отказали от тях. Изключително съм щастлива да повиша осведомеността сред моята общност и да допринеса за спасяването на още повече животни от жестоките им съдби“, казва Ребека Луиз, която подкрепя „Четири лапи“ от 2020 г.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments