Албена Ситнилска пред дебют в SENSHI

0
500
Албена Ситнилска
Снимка: Фейсбук, Albena Sitnilska Tkd

Албена Ситнилска, шампионка по таекуондо ITF, ще дебютира на ринга на професионалната верига SENSHI. Това ще стане на 22-ри февруари в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна, където ще се проведе петото издание на бойното шоу.

Първата голяма победа на Албена е преди 16 години. Тогава тя завоюва европейската титла по таекуондо, а днес вече има повече от 30 медала от световни и европейски шампионати в различните дисциплини не само в таекуондото, но и в кикбокса. Миналата година тя стана световна шампионка по кикбокс за втори път, печелейки титлата на WAKO, и стана номер 1 в световното таекуондо ITF.

Ситнилска е двукратна златна медалистка от европейски първенства по кикбокс на WAKO, три пъти е световен шампион и още 19 пъти е европейски първенец по таекуондо ITF. Албена Ситнилска е сред най-изявените ни състезателки, като през 2019-а година бе наградена с „Най-добър спортист“ при дамите за изминалата година по време на наградите „Златен пояс“ на Националната асоциация на бойните спортове.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments