АХУ стартира онлайн сесии за подкрепа на хора с увреждания

0
1412
Инвалидна количка
Инвалидна количка. Снимка: Pixabay

Агенцията за хората с увреждания /АХУ/ обяви поредица от онлайн информационни сесии, насочени към кандидати за програмите си. Събитията ще се проведат през платформата ZOOM и са предназначени да осветлят възможностите за финансиране на инициативи в областите на заетост, рехабилитация, интеграция и изграждане на достъпна среда за хора с увреждания.

По време на събитията ще бъде представена подробна информация за стартиралите конкурси за финансиране на проекти и изискванията за участие в тях. Участниците ще могат да зададат своите въпроси, свързани с условията на кандидатстване, отпускане на средства, наблюдение и отчетност на проектните предложения, и да получат отговори от експертите на АХУ.

Информационните сесии ще се проведат по следния график:

– Програма за финансиране на проекти за рехабилитация и интеграция на хората с увреждания: на 26 март от 11:00 ч. Линк за срещата – ТУК.
– Програма за финансиране на проекти за започване и развитие на самостоятелна стопанска дейност на хората с увреждания: на 4 април от 10:00 ч. Линк за срещата – ТУК
– Програма за финансиране на проекти със социална и стопанска насоченост на специализирани предприятия и кооперации на хората с увреждания: на 5 април от 10:30 ч. Линк за срещата – ТУК.
– Програма за финансиране на проекти за изграждане на достъпна архитектурна среда на културни, исторически и спортни обекти: на 10 април от 10:00 ч. Линк за срещата – ТУК

Подробна информация за програмите можете да видите ТУК в меню „ Проекти/програми“.

Не пропускайте възможността да участвате в тези информационни сесии и да научите повече за възможностите за подкрепа на вашите инициативи.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments