Агресивен бивш борец напада и бие хора на улицата в село край Петрич

1
397
Побой, юмрук
Илюстративна снимка

Жителите на петричкото село Яворница живеят в непрестанен страх и буквално отбягват да излизат на улицата, тъй като има опасност да бъдат нападнати от агресивен бивш борец. Потърпевшите от много и събират подписи, като настояват институциите да вземат някакви мерки и да обърнат внимание на случая, съобщава „NOVA“.

Случаят е сериозен, тъй като не става дума само за заплахи и вербална агресия, а за груба физическа саморазправа от страна на мъжа, който е едър и има много здрава структура. Хората твърдят, че мъжът страда от психически проблеми, но това в момента не е потвърдено от нито една институция.

Местен бизнесмен разказва, че бившият борец е нападнал него и работниците му, като се е съблякъл гол до кръста и е повалил четирима души на земята. Така и не е станало ясно какво е провокирало агресията му. 

„Местната власт не си върши работата, никой не го защитава, но има нехайство“.

Друг жител на Яворница, твърди, че е бил сериозно бит от бореца на улицата, който го ударил юмруци във врата и лицето, след което го съборил на земята и почнал да го рита

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
мани
мани
1 месец по-рано

в тая държава закони няма ли или пак чакате да стане някой сакатлък и после да кършите ръце по телевизията как вече ще вземете мерки!?