Агресия в бургаски фитнес: Вижте кой е мъжът, ударил с тръбен ключ нов наемател

0
1714
Низар Асаад
Низар Асаад. Снимка: Emilie Balkova, Фейсбук

Известната бодибилдърка Емилия Балкова и семейството й са станали жертва на побой, заплахи и потрошено имущество от бизнесмена Низар Асаад. За извършеното деяния потърпевшата сподели в социалните мрежи, като приложи и снимков материал.

„Поредният акт на насилие и вандализъм, който ще остане безнаказан, защото системата го позволява“, с тези думи започна поста си Емилия, която заедно с мъжа си държат „FLEX Fitness Burgas“.

Асаад, който ги е нападнал, е бивш наемател на обекта, но от два месеца залата се стопанисва от Балкова. Фитнесът се намира в бургаския ж.к. „Славейков“ в бл. 85 до Второ РУ-Бургас. Низар се занимава с автомобили и има автокъща, а залата е била на жена му, по думите на Емилия. 

По този повод се свързахме с Балкова. Тя сподели пред Искра.бг:

„Днес видях Низар пред фитнеса да говоря с хазяина. Аз седях настрана със сина ми и чаках мъжа ми. Когато съпругът ми дойде, Низар се доближи до нас и поиска да си вземе някакви вериги и железа. Обяснихме му, че го чакахме достатъчно време, за да си изнесе нещата и че въпросните неща вече сме ги изнесли да не пречат. Качихме се всички нагоре в залата. Мъжът ми отключи, а през това време Низар влезе и грабна от земята един тръбен ключ. Той замахна към него и го удари в областта на корема, под ребрата вляво. Започна да крещи, че всичко било негово и започна да блъска по стените, трошейки всички огледала в обекта.“

„Още повече тази грозна сцена се разигра пред очите на детето ми. Страх ме е, защото този човек е опасен. След него остана само неразборията и проблемите, докато пред очите ми още стои изкривеното му от злоба лице и виковете: „Ти знаеш ли кой съм аз, знаеш ли какво още мога да ти направя?“, възмутена е бодибилдарката.

Балкова посочи, че веднага е подала сигнал до полицията, но преди да пристигнат униформените, Низар е избягал. От ОДМВР-Бургас потвърдиха пред Искра.бг, че Асаад е бил открит и задържан за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо полицейско производство за хулигански прояви.

От медията се опитахме да се свържем и с Асаад, но на отсрещната страна ни вдигна женски глас, отказвайки да ни даде коментар и ни затвори телефона.

Бодибилдърката призова за спешни мерки от страна на компетентните органи. Емилия твърди, че Низар Асаад е неконтролируем и се притеснява, че след като излезе от ареста, може да пак да посегне на семейството й.

От Искра.бг оставаме отворени за всички засегнати страни в казуса да се изкажат.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments