Адвокат пита: COVID помощта ще обхване 50 000 души в неплатен отпуск. Ами другите, Мутро?

0
201
премиер Бойко Борисов
Снимка: Елена Гунчева, Facebook

Мутро, 50 000 работещи ли има на територията?

Най-железният мъж в правителството – Сачева спусна благата вест, че правителството, понеже е много готино, ще дава помощи на излезлите в неплатен отпуск работници по цели 24 лева на ден! Направо разсипия, какво ще ги правят толкоз пари, ум не ми го побира! Ще натрупат и те едни пачки по чекмеджетата. След първоначалният шок от радостта, се замислих за следното:

Помощта ще е за по 60 дни. И ….тук е главният момент, ще обхване 50 000 човека, които ще ползват неплатения отпуск. Така! Ами другите, бе, Мутро?!? На територията има около два милиона /може и милион и половина да са/ работещи. Махни администрацията, която получава бонуси и няма разлика дали е в отпуск или не, защото и в двата случая не работи, махни полицаи и военни и пак остават към милион наети работници. Само 50 000 ли ще са засегнати от кризата?

Абсурдите, сътворявани ежедневно от некадърното и менталноувредено правителство на територията, минават границите на всичко. Какво се случва с работодателите? Те осигуровки продължават да плащат. И данъци продължават да плащат, че трябва да папкате заплати, нали? А техните семейства кой ще ги храни?

Какво ще правят самонаетите и самоосигуряващите се? А, да, сетих се, ние сме маргинали гадни и евентуално трябва да си мрем тихо и скромно от мизерия. Само където иначе от нашите вноски се пълни бюджета. Който разпределяте само сред вашия електорат.

Какво се случва с вноските по банкови кредити, бързи кредити, ток, вода, телефони? Какво се случва, когато хората остават в къщи, за да си гледат децата при затворените ясли и детски градини? Какво става със собствениците на малки заведения, които работят със семействата си и трябва да затворят?

Ботоксът, оглавяващ Министерство на здравеопазването, заяви, че във фитнесите се пръскали вируси. То щото Мутрата като припка с джипката из цяла България, не пръска! Ходи като изоглавен да се среща с хората, после защо имало вируси. Ми той главния вирус на държавата, бре!

Мутрите са ясни! Те крадат. Но и да се краде акъл се иска. Нормални граждани не биха ги изтраяли. Проблемът на България са другите – овцете, блеещи в овчи възторг от всяко безумие и абсурд, сътворявани от престъпниците. Пляскащи като селски идиоти на всяка обида на Мутрата. Възторгващи се от всяка обида към българския народ. И мразещи всички, които искат да бъдат свободни.

Това вече не е държава. Това е територия, превзета от алчни, нагли и агресивни престъпници, които ни смятат за овце. Но аз не съм овца! А вие?!

Източник: Елена Гунчева

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments