Apple Insider потвърждава новите версии на iPhone 12 и iPhone 12 Pro

0
194
Смартфон.
Снимка: Пиксабей

Пускането на iPhone 12 официално закъснява и няма да бъде част от събитието на Apple, насрочено за 15 септември, съобщава “Форбс”. Сега обаче сложното представяне просто взе нов неочакван обрат.

Като гръм за феновете на наскоро представения умален iPhone 12 на Apple и iPhone 12 Pro Max със голям размер, Digitimes потвърди, че и двата модела ще бъдат преместени във “втори етап” като (нови наименования) 6.1-инчови iPhone 12 Plus и 6.1 -inch iPhone 12 Pro, които ще бъдат представени с приоритет. Освен това разликата между изданията на първия и втория етап може да бъде до шест седмици, което може да тласне пускането на последния чак през ноември.

Разбивайки това, Digitimes обяснява, че доставките на дънни платки SLP за 6,1-инчовите модели са започнали през юли, но пратките за 5,4-инчовия и 6,7-инчовия iPhone са задържани до втората половина на август. Интересното е, че Digitimes първоначално предостави тази промяна миналия месец и впоследствие Mark Gurman на Bloomberg я свали, но Digitimes вече повтори разделението благодарение на своя източник. Този времеви мащаб се вписва и в твърдението на плодотворния вътрешен представител на Apple Джон Поузър, че някои модели iPhone 12 може да бъдат представени най-късно през ноември.

И така, заслужават ли си чакането новите устройства iPhone? Това ще зависи до голяма степен от това, което давате като приоритет в телефона. Акцентите включват техния нов остър дизайн, вълнуваща производителност A14, мистериозно магнитно зареждане и (относително) достъпни цени. От друга страна, Apple изглежда настроена да понижи батериите си и да премахне аксесоарите, като същевременно остава съмнение и относно включването на дисплеи с висока честота на опресняване.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments