Крадец обра неподвижна жена

0
141
Илюстративна снимка: Пиксабей
Илюстративна снимка: Пиксабей

Крадец обра болна жена в град Вълчедръм. Престъпникът нахлул два пъти в дома ѝ. Първият път взел всички спестявания, които имала. Отмъкнал и възглавницата ѝ. Няколко дни по-късно се върнал отново и присвоил всичко, което се намирало пред очите му, предаде „NOVA“.

60-годишната е прикована на легло. При първата кражба се събудила от кучешкия лай. Усетила как някой дърпа възглавницата, на която спяла. В калъфката имало скрити 800 лева, които били предназначени за ново легло и операция, която и давала възможност да се изправи на крака. Телефонът ѝ също бил взет.

Преди няколко дни престъплението се повторило, но през деня. Чула шум в една от стаите. Помислила, че е жената, която ходела да ѝ помага. Видяла обаче, че в дома ѝ влиза крадец, който не могла да разпознае. Мъжът грабнал миксер, посуда и пасатор . После си тръгнал.

Потърпевшата няма семейство, на което да разчита. За нея се грижи личен асистент, който е на разположение по няколко часа дневно. Споделя, че това поведение не е човешко. Нямало причина да се краде. Ако някой си поискал, то щяло да му се даде.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments