Кметът на Бургас: Подкрепям „Плана Бачийски“!

3
1737
Константин Бачийски и Димитър Николов. Снимка: Искра.бг
Константин Бачийски и Димитър Николов. Снимка: Искра.бг

Днес кметът на град Бургас Димитър Николов поздрави обществениците Константин Бачийски и Бисер Русимов /ОЗБГ/. Това се случи по време на инициираната от Бисер Русимов информационна кампания и подписка. Принос към подписката има и едно от знаковите лица на ПП СЕК Иван Иванов.

Г-н Николов се спря при бургазлиите и хората около тях. По време на краткия разговор журналист от Искра.бг зададе въпрос на градоначалника дали подкрепя плана на Бачийски, а именно летището в Равнец да стане карго летище със свободна безмитна зона.

Отговорът на кмета беше очакван, но въпреки това предизвика положителни емоции сред известните личности и гражданите, които одобряват действията им.

„Подкрепям не само плана на г-н Бачийски, но и всеки един план, който е добър за града, без значение кой го предлага. Кога не съм подкрепял идеите на Бачийски?!“

С тези думи г-н Димитър Николов показа, че на утрешната сесия на Общинския съвет – Бургас ще подкрепи идеята на Бачийски летището да запази летателната си способност и очакваме да спази обещанието си като кмет, който работи за развитието на град Бургас.

Да припомним, че „Планът Бачийски“ бе подкрепен и от жителите на Равнец, които искат карго летище с безмитна зона, а не поредната индустриална зона.

Абониране
Известие от
guest

3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Николов
Николов
4 години по-рано

Браво на димитър николов. Ще гласувам за него

zapoznat
zapoznat
4 години по-рано

toq pak biser kade se buta navsqkade. nalqwo nadqsno razprawq 4e bil golqm patriot i imal mnogo odbri dela. imal 100-200 raboti za horata. sme6en lajec. nqma 4ovek za tri chetiori godini koito da naprawi tolkowa ne6ta. daite da gi widim tiq dobri dela palq4ooooooooooo