Млад мъж се бори за живота си след тежка катастрофа в Русе

1
6649
Катастрофа
Катастрофа. Снимка: Ivan Ivanov, Facebook

Млад мъж се бори за живота си след катастрофа в Русе, съобщи „БНТ“.

Сигнал за злополуката е получен около 22:00 часа снощи. Той е възникнал на един от най-натоварените булеварди в областния град. 22-годишният е управлявал колата си в посока мола в кв. „Здравец-изток“. След кръстовището с ул. „Котовск“ край блок „Явор“ водачът е напуснал платното и се е ударил в дърво.

Пожарникари са помогнали пострадалият да бъде изваден от автомобила. Линейка е транспортирала 22-годишния младеж в русенската болница с множество травми. Той е в кома. Причините за злополуката се изясняват.

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Колю
Колю
1 година по-рано

Кмета ли трябва да занимаваме за да обърне внимание на тези изяви?! Застанали на Метро! Другите задрямала на разклона на екзарх Йосиф и камерата работи вместо тях! Камионите пак задръстиха града! Пуснали бурканите и гледат как се чудим от къде да минем! Наслагаха 20 знака по международното за ограничение на скоростта на 60км/ч. И кой ги спазва?! Сложете една камера поне там. Наемете си преводачи. Полицаи сте! Длъжностни лица! Анито ще се прави , че не разбирал! Нарисувайте го по закон и си гледайте кефа. Тези камери защо не ги слагате по булевардите? От много години се гонят по тях.… Прочети още »