В последните часове на 2022 г.: Варненските криминалисти заловиха наркодилър

0
82
Наркотици
Наркотици. Снимка: ОДМВР-Варна

Варненските криминалисти заловиха наркодилър в последните часове на 2022 година, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

3 часа преди полунощ по време на извършване на полицейска проверка на централна улица в областния град, служители на реда от Второ Районно управление са задържали 45-годишен криминално проявен варненец. Полицаите са намерили в него 20 броя полиетиленови пликчета с кокаин, което е било потвърдено от направената експертна справка.

Последвало претърсване на автомобила и обитаваното от мъжа жилище. В леката кола са били намерени и иззети около 40 грама бяло прахообразно вещество – кокаин, което било разпределено в прозрачни пликчета от около 1 грам.

В квартирата на задържания, униформените са намерили 136 броя полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество – кокаин, сумата от 50000 лева, електронна везна, множество празни пликчета, както и две торби съдържащи топчета кокаин.

Общото иззето количество наркотично вещество е около 250 грама. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и срещу него е образувано досъдебно производство. Действията по разследването се осъществяват и към момента под наблюдение на Окръжна прокуратурата.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments