Спират водата в част от ж.к. „Люлин“ в София и село Лозен: Кога и за колко време?

0
1444
Вода
Вода. Снимка от Pixabay

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Люлин“ в София и село Лозен, съобщиха от дружеството.

Това ще стане утре във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи в ж.к. „Люлин“, бл. 261 и 262, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ж.к. Люлин 2 – бл. 261 и бл.262

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване.

В четвъртък във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи в село Лозен, ул. „Еделвайс“ №17, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: село Лозен – ул. „Еделвайс“ между ул. „Цветна градина“ и „Янко Панайотов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: село Лозен–ул. „Цветна градина“ ъгъла с ул. „Еделвайс“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон: 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството ТУК

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments