Защо над посолството на САЩ в София се развява флагът на бисексуалната общност?

11
2506
Над посолството на САЩ в София се развява флагът на бисексуалната общност
Над посолството на САЩ в София се развява флагът на бисексуалната общност

Над посолството на САЩ в София се развява гордо флагът на бисексуалната общност, сигнализира читател на Искра.бг. Каква е причината това да се случва и оправдани ли са подобни действия?

Стремежът да бъдем толерантни с хората с хомосексуална ориентирация все по-сигурно се превръща в лошо прикрит опит за развращаване на младото поколение. Дори в някои от учебниците на децата има намеци за еднополови съюзи и бракове.

Защо? Защо е нужно това натрапване на западната идеология, лишена от благоприличие? Защо отвсякъде подрастващите, чиято ценностна система тепърва се изгражда, трябва да се възпитават да приемат за нормално т.нар. дженджърство във всичките му форми? Нима има родител, който да не мечтае един ден детето му да създаде здраво семейство, поколение и дом, основаващи се на устойчиви етични ценности?

Изкуствено създаденото напрежение между хетеро и хомосексуални мъже и жени е инструмент, с който редица политици си служат, за да разделят хората и да ги управляват по-лесно.

Време е да си отворим очите и да видим, че не акцентирането върху различията ще направи живота ни по-добър, а обединението в името на истината, морала и нравствените устои!

Абониране
Известие от
guest

11 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Tarantula
Tarantula
1 година по-рано

Пълни тъпотии! Чудите се за какво да хленчите и драматизирате!

Виви
Виви
1 година по-рано
Reply to  Tarantula

Тъпа тарантула с обратна резба!

тара
тара
1 година по-рано

Госпожо Детелина, гледайте по-позитивно и цветно на света 🙂

Виви
Виви
1 година по-рано
Reply to  тара

А ти реално! С цветно гледане деца не се раждат!!

Родител
Родител
1 година по-рано

“ Нима има родител, който да не мечтае един ден детето му да създаде здраво семейство, поколение и дом, основаващи се на устойчиви етични ценности?”

Да, има такива родители. Особено тези които поставят щастието на децата си пред устойчивите етични ценности.

Виви
Виви
1 година по-рано
Reply to  Родител

Верно????? Мнооооого тъпо изказване 🤮🤮🤮

Димитър
Димитър
1 година по-рано

Надявам се следващия път, когато седнете да пишете хомофобска статия или каквато и да е негативна статия насочена към хора, които не засягат вашето благополучие по никакъв начин да се замислите. Замислете се за това как може да използвате това време за нещо, което обичате. Нещо, което ви прави щастливи, вместо да бълвате ненужни атаки и заобиколна злоба.

Виви
Виви
1 година по-рано
Reply to  Димитър

Злобата е в хомосексуалистите!Помни това!! Те управляват света, за това сме на това ниво. От тяхната злоба и страх от нормалното население.

Били
Били
1 година по-рано
Reply to  Димитър

Ти педал ли си
Тия тъпи американци
Да си развяват педалските знамена в Америка

Виви
Виви
1 година по-рано

На всички пълни нещастници, които подкрепят тук хомосексуализма ще кажа: Боклуци сте пълни! Как си мислите, че сте създадени бе мушмули??? Тате 1 и тате 2 ли??? Я се осъзнайте малко. Тези изчадия , Хамерикански въобще каква работа имат още в България? Да си държат обратните при тях в Америка, ние не ги искаме!

Били
Били
1 година по-рано
Reply to  Виви

Браво ,Точно Казано???