„Мотивация за живот!“ с Юли Тонкин в подкрепа на Вики

0
685
Мотивация за живот, Юли Тонкин
Снимка: Искра.бг

Под мотото „Мотивация за живот“ Юли Тонкин представи благотворителния семинар в подкрепа на Вики. Той се проведе в бургаския експозиционен център „Флора“, организиран от „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ и осъществен благодарение на – ВИЖ ТУК.

Вики е момченце, което е само на една годинка, но се нуждае от спешна животоспасяваща операция. Всички събрани средства, които бяха дарени, се поставяха в кутия и ще отидат за нужната операция на малкото дете.

Освен като лектор на семинара Юли Тонкин поднесе своите авторски книги, както и тези на жена му, за да събере повече средства в дарителската кутия за Вики. При всяка закупена книга, той раздаваше автографи на своите почитатели, но и припомняше каузата, за която се бяха събрали всички.

Събитието беше открито от представителите на „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ – Стефан Петров и Бисер Русимов.

След като залата се напълни „Гурото на личностното развитие“ приветства с добре дошли всички присъстващи като сподели, че най-много от идването му в Бургас се радва на морето и на пясъка – „като всеки живеещ бетонен плъх за мен е истинско удоволствие, че съм в този град“.

„От моя гледна точка искам да кажа евалата на организаторите, особено на Бисер Русимов, който не се отказа и ми предизвика интереса за това събитие. Той успя да ме убеди да бъда тук и сега. Когато научих за каузата си помислих просто да дам пари, но за неговите представи това не беше, каквото иска и умело ме накара сега да съм пред вас“, коментира още Тонкин.

На семинара хората успяха не само да опознаят Тонкин като човек, но и да разберат как да развият себе си и своите възможности. Той зададе въпроси, на които човек трябва да си отговаря всеки път, когато се замисли над мечтите и целите си.

За финал Тонкин приветства на сцената и организаторите, след което заяви, че аудиторията разполага с неговото време за лична среща и въпроси.

Снимки и видео от семинара може да видите може да видите ТУК.

Мотивация за живот, Юли Тонкин
Снимка: Искра.бг
Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments