8 непълнолетни са изнасилили момче в Гърция, сред тях има и българин

1
343
Насилие деца
Насилие. Снимка: Pixabay

На 8 непълнолетни младежа са били повдигнати обвинения за системно изнасилване на 15-годишно момче в порутена къща в атинския кв. „Илион“. Сред тях е и българин на 15 години. Той и още петима извършители са с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Престъплението шокира Гърция. То излезе наяве преди броени дни, след като жена съобщила на родителите на тийнейджъра, че видео с гаврата е изтекло. Родителите му не знаели за случилото се и след разговор с него разбрали за кошмара, през който е преминал. Жената, която е уведомила майката, твърди, че другите деца са го заплашили.

Всички арестувани са непълнолетни. Те са признали, че са заснели случилото се с мобилните си телефони, но отричат обвиненията в изнасилване и твърдят, че всичко се е случило на игра.

Задържаните са се опитвали да си изградят в социалните мрежи образи на диви и безскрупулни деца, членове на банда. На видеото се вижда, че единият тийнейджър държи пистолет, както в профилите им в социалните мрежи има снимки на наркотици.

Властите са иззели мобилните телефони на обвиняемите. Издирват се още непълнолетни насилници. Сред тях има и 4 момичета. Според показанията на потърпевшия те са присъствали на шокиращото престъпление.

Абониране
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ганка
Ганка
3 месеци по-рано

Ееее ! Пак се ‘ прославихме ‘ !