8-месечната Аланна има нужда от вашата помощ, за да се пребори с тежко заболяване

3
1043
8-месечната Аланна
Снимка: Daniela Ivanova, Facebook

8-месечното бебе Аланна има нужда от помощ, за да се пребори с тежко заболяване. Тя страда от чревна недостатъчност и от 3-месечна възраст е постоянно в различни болници. Първо е била в Китай, където е родена. След това се лекува в България, но нейното семейство няма необходимите средства, за да продължи терапията й.
Зов за помощ отправи в социалната мрежа „Facebook“ нейната баба.

„Тя още не познава този свят, не успя да бъде щастлива и зарадвана от детските подаръци, рождени дни, най-обикновени разходки с родителите си, защото е болна. Нашето семейство направи много и продължава да прави за лечението на Аланна.“, написа жената.

Разходите за лечението в Китай са надвишавали 25 000 долара. Родителите на 8-месечното бебе са разпродали движимо и недвижимо имущество, но събраните средства са недостатъчни за терапията в България.

Освен чревна недостатъчност Аланна е имала и пневмония, като се е събирала вода в белите й дробове. Направена й е била операция в „Пирогов“.

В момента тя е на параентерално хранене. Цената му варира, като част от нея се поема от Здравната каса. Семейството обаче трябва да осигури всеки месец по около 1600 долара, което е непосилна сума за тях. Освен това ще е необходимо да бъде закупен трансфузер – машина, чрез която се извършва венозното вливане на храната.

„Помогнете сега, за да мога да помогна на внучката си – ангел, който се бори за живота си! С доброта в сърцето, нека ръката ви да бъде щедра! Пазете и се грижете за вашите деца! По-голямо богатство от децата няма!“, пише във „Facebook“ бабата на Аланна.

Ето и банковата сметка, по която се събират средства за 8-месечното бебе:

Инна Ивайлова Иванова
Първа Инвестиционна банка
3700 Видин, ул. „Градинска“ 17
IBAN: BG88FINV91502017375054
BIC: FINVBGSF

Абониране
Известие от
guest

3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Искам да Даря
Искам да Даря
4 години по-рано

IBAN номерът на сметката за дарения е сгрешен. Бихте ли проверили.

митко
митко
4 години по-рано

искам да говоря има ли номер с който да се свържа с родителите на бебето ?