42-годишна жена е простреляна на новогодишно хоро

0
150
Пистолет
Стрелба. Снимката е илюстративна. Източник: Pixabay

42-годишна жена от Ловеч е била простреляна, докато играе хоро по време на посрещането на Новата година. Тежкият инцидент е бил заснет случайно с мобилен телефон. Злополуката се е случила в един от крайните квартали на града.

В първите минути на 2021 година съседи се събират, за да си я честитят. Те се хващат на хоро, когато изведнъж една от жените се свлича на земята. В първия момент хората са помислили, че на Теодора й е прилошало. Съседката Неврие Сабриева разказва пред „NOVA“:

Гледахме ги как се веселят и виждам как политна и се свлече. То стана за секунди. В първият момент си помислих да не е инсулт. След това видяхме, че тече кръв отляво”

Съпругът на пострадалата Мирослав Тодоров сподели, че е бил в гаража си, когато са го извикали, че жена му е паднала. Той смята, че това е станало случайно, защото са се чували изстрели в разгара на празненството. Веднага след инцидента на място са били извикани линейка и полиция. Теодора е обяснила преди пристигането на линейката, че не чувства нищо от кръста на долу. След пет минути е дошла спешната помощ и медиците са установили, че жената има дупка в якето и следите от кръв.

Засега няма опасност за живота на потърпевшата и състоянието й е добро. Тодоров благодари на неврохирурзите от Плевен за оказаната бърза помощ на съпругата му. Мъжът уточни, че това не е куршум, а е осколка, която се е отделила от него. Засега не може да се установи кой е произвел изстрела, защото няма наличен куршум. Заради това има големи трудности при разследването. Съпругът на ранената жена призова стрелецът да се предаде на полицията. Той допълни за състоянието на жена си:

„Днес лекарите трябва да започнат раздвижвания на левия крак. Казаха ни, че ще е в болницата поне още около пет дни”.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments