40-годишен „голям батко“ от Стара Загора настоява за интимни контакти с 13-годишно момиче (ВИДЕО)

7
10423
Петър от Стара Загора
Петър от Стара Загора

40-годишен мъж от Стара Загора бе хванат на организирана среща-капан с 13-годишно момиче. За случая съобщават група младежи, обединени от идеята да бъдат „Ловци на педофили“.

Всичко започва от чатове в социалните мрежи, прераснали в открити свалки между заварчика, който настоява да бъде наричан „голям батко“, и ученичката, зад чийто профил стоят момчетата от организацията.

В разговорите си с девойката, мъжът споделя, че се страхува да не се окаже всичко между тях една заблуда и той да бъде подведен под отговорност. Въпреки това обаче желанията му за интимни отношения с непълнолетната надделяват и закачките му преминават в откровено заявени сексуални намерения.

С идеята да покаже колко „свестен“ и „сериозен“ е, 40-годишният започва да праща голи снимки на непълнолетната, в които се виждат части от половите му органи. Освен тях, той изпраща и кадри от порно филми и казва на момичето, че ще я научи на същите неща.

„Ако не искаш да го правим, може само да се целуваме, и това е вариант. Все отнякъде да се започне“, са само малка част от уверенията на възрастния господин, опитвайки се да си уговори среща с девойката. Когато тя за пореден път споменава, че е едва на 13, мъжът и отвръща: „Е, добре де, нали не си мислиш, че ще те чакам година или две?“

По време на срещата в Стара Загора
По време на срещата в Стара Загора
Когато си уговарят среща и мъжът разбира, че е попаднал в капан за педофили, започва да се вайка и да се разкайва. Твърди, че има деца, че изживява шок и не иска да бъде показван в интернет пространството. Повече от очевидно е обаче – „големият батко“ не съжалява за неприличните си предложения. Съжалява единствено, че е бил хванат в крачка и развратните му действия ще станат публично достояние.
 
От Искра.бг се обявяваме против всякакъв род насилие върху деца, жени и хора в неравностойно положение. Готови сме да се отзовем на всеки един сигнал в полза на справедливостта. Може да се свържете с нас на iskra@iskra.bg, а анонимността е гарантирана!
Абониране
Известие от
guest

7 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Silviya
Silviya
1 година по-рано

Страшен циркаджия …. мръсна измет…голям батко, големи да целуваш в панделата …

Надежда Маринова
Надежда Маринова
1 година по-рано
Reply to  Silviya

Значи

Надежда Маринова
Надежда Маринова
1 година по-рано
Reply to  Silviya

Значи такива селски пости благодаря. Горкото момиче определило си среща с батката, и после,,, Тя е схема, за такива които си търсят неангажираща връзка, и ко. После жертва, Тя горката я сърби, цигането на 13 му се мушка, после виновен, че си поискал, и тя отишла ама девствена. Докога тези глупости ще са сензация за долнопробния ви вестник. Преибавате един живот с вашите глупости

Надежда Маринова
Надежда Маринова
1 година по-рано

Значи даже и гласът не е неговият. Толкова сте долни

Boyan
Boyan
1 година по-рано

Силвио толкова си проста, че чак си за съжаление. Такива като теб са безднадежни случаи или си просто някой педофил криещ се зад женско име. И в двата случая си отчайващо тъпа.

Boyan
Boyan
1 година по-рано
Reply to  Boyan

Надежда Маринов *

Диляна Стоянова
Диляна Стоянова
1 година по-рано

Колко трябва да е извратен човек та да защити тоя педофил,и на всичкото отгоре е с име на жена,явно Надежда нямаш деца-пази боже от такива болни същества.и браво на организацията лично аз бих линчувала чрез кастрация тази измет.