3 години и 4 месеца затвор за педофил, блудствал с 3 деца

0
209
Дете блудство
Снимка: Pixabay

40-годишен мъж получи 3 години и 4 месеца затвор за блудство с три деца, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.

Окръжната прокуратура в Търговище е предала на съд с обвинителен акт Дилян Д. за блудствени действия с три деца. Той беше осъден на 3 години и 4 месеца лишаване от свобода при общ режим. Присъдата на Търговищкия окръжен съд бе постановена при условията на съкратено съдебно следствие, поискано от подсъдимия с цел получаване на наказание, намалено с една трета.

Според експертизата мъжът страдал от разстройство на сексуалното влечение – педофилия. Той извършил блудствените действия по време на лятната ваканция през миналата година. Жертвите му са били момиченца на 6, 8 и 9 години, които живеели в една къща с насилника. Той злоупотребявал с тях в отсъствието на родителите им.

Разкриването на 40-годишния педофил станало случайно. Приятел на бащата на едно от пострадалите деца видял, че 6-годишното момче влиза в къщата заедно с насилника, като носело кафе и запалена цигара. Дилян подкупвал децата с лакомства, разрешавал им да пушат и да пият кафе. Спечелил доверието им, като им пускал детски филми, а впоследствие започнал да им показва клипове с порнографско съдържание. Включвал се в игрите им, като предлагал да играят на „Чичо Доктор“, а блудствените действия представял като масажи.

Присъдата на Търговищкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments