29-годишен неправоспособен шофьор на „BMW“ погуби 14-годишно момиче в тежка катастрофа

0
751
Линейка, Бърза помощ, Спешна помощ
Снимка: Архив

14-годишно момиче загина при тежка катастрофа на пътя село Плодовитово – село Мирово в община Братя Даскалови. Инцидетът е станал вчера в 13:50 часа. „BMW“, управлявано от 29-годишен неправоспособен водач, се е движило с висока скорост. Шофьорът е изгубил контрол над колата и се е ударил в насрещно движещ се „Фолксваген“. Вследствие на сблъсъка „Фолксваген“-ът е излязъл от пътното платно и е спрял в канавката.

Движещия се зад него „Мерцедес“, за да избегне удара с „BMW“-то, е завил, напуснал е пътното платно и се е преобърнал в канавката. Шофьорите на „Фолксваген“-а и „Мерцедес“-а – 43-годишна жена и 61-годишен мъж, не са пострадали.

Пътуващите в „BMW“-то обаче имат наранявания, след като колата също се е преобърнала. 65-годишна жена е с комоцио и счупен нос. 15-годишно момче също е с комоцио. И двамата са настанени за лечение в УМБАЛ-Стара Загора, като няма опасност за живота им.

14-годишното момиче също е било транспортирано в лечебното заведение, където обаче е починало.

Тримата шофьори са били тествани за употреба на алкохол, като пробите им са били отрицателни. При извършената проверка е било установено, че „BMW“-то е било с регистрационни табели, издадени на друг автомобил.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments