17-годишната Михаела от Камено не иска да се прибира, защото я тормозят

1
147
Михаела Миткова Михалева
Снимка: МВР

17-годишната Михаела от бургаското село Камено, която бе намерена от немски полицаи в квартирата на приятеля си в Берлин и настанена в социален дом, не желае да се прибира у дома. За искането ѝ сподели майката на Михаела – Пенка, съобщава „Труд“.

Михаела е на 17, като през август ще стане пълнолетна. Тя е избягала от дома си заради своя приятел, който живее с майка си в Берлин и работи като боклукчия.

Девойката бе обявена за издирване, открита и настанена в социален дом, но скоро след това местните власти я върнали при приятеля ѝ Иван С. До това решение се е стигнало, след като Михаела заявила, че вкъщи я тормозели.

Майката на непълнолетното момиче разкри, понякога я е карала да измие чиниите, но не смята, че това е тормоз. Тя се чуди как ще оставят детето там, тъй като не знае език и няма завършено образование.

Установен е начинът, по който Михаела е излязла от България – до Русе е отишла с такси, а оттам се е качила на микробус, с който нелегално е стигнала до Германия. Майка ѝ е сигурна, че някой е платил за нелегалния превоз и задава въпроса дали може всяко момиче да отива в чужбина така и пита дали такива действия са наказуеми.

1
Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
1 Коментирайте темите
0 Отговори на темата
0 Последователи
 
Най-интересен коментар
Гореща тема
1 Коментатори
Цанко Калканджи Скорошен коментатор
  Абониране  
нови стари най-гласувани
Известие от
Цанко Калканджи
Цанко Калканджи

Егати и глезлата! И шибна 2 шамара и ще и наместя чакрите и ще и отворя третото око! Пикла!