България се присъединява към Международния марш срещу COVID мерките

0
204
COVID
Снимка: Facebook

България се присъединява към Международния марш срещу COVID мерките, организиран в Полша. Това съобщиха от „Българския Род Обединен за Децата“ в социалната мрежа Facebook. Събитието у нас ще започне в 16:00 часа на 24 октомври пред Народния театър в София.

Същевременно вчера в Полша бяха организирани протести като предвестник на голямото шествие, което предстои на 24 октомври по улиците на Варшава и другите страни по света, сред които – Англия, Аржентина, Германия, Боливия, Перу, Еквадор, Белгия и Ирландия. Организаторите на марша се позовават на информация на полски лекари и професори и настояват всички мерки да бъдат премахнати. Те твърдят, че най-големите авторитети в света (включително проф. Сухарит Бхакди, проф. Джон Йоанидис, проф. Клаус Пушел) смятали, че COVID-19 не се различава от другите коронавируси и че броят на смъртните случаи е много по-нисък от официално отчетения.

„Неоправдано е да се генерират паника и страх и да се ограничават гражданските права“ – това се казва в поканата за протеста вчера.

Подобни протести в Полша е имало на 6 юни, 10 юли, 16 август и 12 септември.  Организаторите на протеста в България призовават:

„Да вземем пример от Полша! Организирайте се по градове!“

Линкове към събитията в Полша могат да бъдат видени тук:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214609446068187&id=1783221188

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments