Запалената от съпруга си жена от Врачанското село Три Кладенци почина

0
253
Починал е Игор Дамянов. Снимка: Общомедия
Починал е Игор Дамянов. Снимка: Общомедия

Запалената от съпруга си Татяна Петрова от врачанското село Три Кладенци е издъхнала в „Пирогов“ тази сутрин. Борбата за спасяването на обгорялата е продължила около ден и половина, но изгарянията от 95% са били несъвместими с живота, предадоха от болницата.

45-годишната жена беше запалена от мъжа си Николай Петров, който е от ромски произход. Във вторник вечерта той я изчакал да заспи, след което я залял със запалителна течност и я подпалил. Тя направила опит да загаси пламъците, като излязла в двора на къщата им, откъдето писъците ѝ огласили цялото село. Съсед на семейството видял зловещата картина и веднага се обадил в полицията. Татяна била откарана първоначално във врачанската болница. Малко по-късно е транспортирана за лечение в „Пирогов“ в много тежко състояние.

Веднага след зверското деяние Николай Петров избягал и се укрил. По следите му тръгнали полицаи, които успели да го арестуват вчера сутринта в пристройка на изоставена къща край село Три кладенци.

Историята от врачанското село Три кладенци шокира с неописуемата си жестокост. Синът на убитата Милен Татянов сподели пред „NOVA“, че често чувал баща си да отправя заплахи към майка му, че ще я запали. Николай дори опитал да удави съпругата си в язовира след семеен раздор, а при друг случай на семейна кавга отрязал косата й с нож.

Татяна и съпругът й, с когото имат двама сина, били заедно повече от 30 години. Семейството се нанесло в къщата си, след като Татяна теглила кредит, с който да я купят. Жената минавала средно по 90 км до Мездра и обратно, за да може да работи и да изплаща заема. 

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments