Фитнес уред на открито смачка пръста на петгодишно дете в Несебър

1
855

Видео: Nikolai Nikolaev, Facebook

5-годишно момченце е пострадало на фитнес на открито в района на Мелницата в Несебър, информира „BurgasInfo“. Във Facebook групата „Шофьори Несебър“ е публикуван клип, на който се вижда как бащата на детето се връща 90 часа след злополуката на място, за да провери дали има реакция от общинската администрация за осигуряване безопасността на уредите. Той заварва група деца, които играят. Никъде обаче не вижда поставени указателни табели за начина на употреба на съоръженията, а кръвта от сина му още стои.

„Има ли някъде табела, която да указва, че това не трябва да се ползва от деца, инструкции за употреба, за производител? Има ли някъде табела кое съоръжение как се използва? Тук има само деца! Аз като възрастен, средно интелигентен човек, нямам представа това нещо за какво е. Кръвта на детето ми стои още. Още не е изчистена. Искам да се подпра, никъде няма описание, че това се клати. Колко време вече ви няма?“

Мъжът демонстрира с морков какво се случва, ако пръст, който е със сходен размер, попадне на същото място, където са били ръцете на детето. Морковът буквално се отсича на две. Пострадалото дете все още се възстановява.

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ели
Ели
3 години по-рано

Ще прозвучи фрозно, но най-накрая се случи! От кога казвам да си махате децата от фитнес площадките!?!? Слагат табели, че не са подходящи за деца под 12 години, идват и къртят табелите, за да са над закона и ето ги последствията! Ами извинявайте, ама си има детски площадки!