Въпреки това ще има „Луковмарш“

0
221
Снимка: Организаторите на
Снимка: Организаторите на "Луковмарш"

Въпреки опитите на антибългарски индивиди, соросоидни организации и корумпирани институции да осуетят провеждането на традиционния „Луковмарш“, той ще се състои!

Прилагаме и съобщението на организаторите:

„Бяхме на среща в СДВР, на която присъстваха и представители на Столична община /СО/. На тази среща представител на СО ни предостави решение на Върховния административен съд /ВАС/, с което се потвърждава заповедта на столичния кмет Йорданка Фандъкова, в която нарежда да се съберем само пред къщата, където е бил убит ген. Христо Луков и където по традиция завърша шествието. Тази заповед е в отговор на съдебното решение на Административен съд София-град, което отменя цялостната забрана на „Луковмарш“.

За съжаление решението на ВАС е окончателно и не може да бъде обжалвано. А опирайки се на това решение, от столичната полиция ни заявиха, че няма под никаква форма да допуснат провеждането на шествие. Дори обявиха, че ще спрат със сила всеки, който се опита да го направи.

Оттук нататък ние разбира се няма да призоваваме за нарушаване на закона и за неизпълнение на едно съдебно решение. Но ще оставим на всеки да прецени къде да отиде, откъде да мине и как да се придвижва. Това, което ние може да гарантираме и което зависи от нас е, че днес пред къщата на ген. Христо Луков на ул. „Тракия“ 1 в град София, след 18:00 часа ще се проведе подобаващо и достойно възпоменание за кумира на националистическа България.

Очевидно е, че цялата държавна машина е впрегната, за да бъде възпрепятствано почитането на паметта на един велик българин. Въпреки всички проблеми, които тресат родината ни, приоритет на всички институции е да спрат няколко хиляди родолюбци мирно и цивилизовано да се възползват от тяхното право на свободно събиране и свободно изразяване.

Но явно не осъзнават, че с всички свои действия, те постигат точно обратния ефект. Защото още повече ни убеждават, че сме на прав път и карат нови и нови млади хора да се присъединяват към нашите редици. С всичките си забрани и репресии те няма как да изтръгнат духа на ген. Луков от нашите сърца, а само каляват волята ни за борба срещу тази корумпирана, антинационална система!“

Ген. Христо Луков
Ген. Христо Луков
Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments