По повод 160 години от рождението на Алеко: Организира се благотворителен спектакъл в Свищов

0
67
Спектакъл

Организира се благотворителен спектакъл в Свищов по повод 160 години от рождението на Алеко Константинов. Парите от събитието ще отидат за преиздаване на фототипното издание на Алековата творба „Бай Ганьо“.

Представлението ще се играе от 18:00 часа на 12 януари в салона на свищовското читалище. Билети могат да се купят от касата на читалището след 20 декември. Цената им е 10:00 лева.

Пиесата се казва „Стъпка по стъпка“ и в нея участва актрисата Гергана Плетньова, която е свързана със Свищов и още Анастасия Ингилизова, Евелин Костова, Даниел Върбанов, Денислав Маринчев, Стефан Роглев. Авторът е Питър Куилтър, а постановката е на Лиза Шопова. Сценография и костюми – Анелия Райкова. Музикална среда – Петя Димитрова.

В сюжета на пиесата се заплитат цял куп трогателни и смешни ситуации. Стъпка по стъпка, пиесата проследява предизвикателствата, пред които се изправя приятелството на три жени. Срещата с природата и неочакваните трудности се превръщат в комични срещи с трудностите на съвременната жена в забързания свят, която няма време нито да надникне в себе си и да разкрие докрай чувствата си, нито да разбере близкия човек.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments