Гражданската инициатива „VOTEx2“ с идеи за увеличаване на избирателната активност

0
201
Гражданска инициатива
Гражданска инициатива "VOTEx2". Снимка: Фейсбук

„Само високата избирателна активност показва какво иска народът и може да върне нормалността в държавата. Колкото до повече хора достигнем, докоснем, толкова по-реално представен парламент ще имаме.“

От тази идея се ражда гражданската инициатива „VOTEx2“, целяща да мотивира повече хора да се включат в предстоящия вот на 2 октомври. В нея участват предприемачи, инфлуенсъри, публични личности, културни дейци и др. Сред тях са Бисер Вълов, Велизар Величков-Визо, Геннадий Воробьов, Иво Илиев, Жюстин Томс, Симеон Пенев, Ангел Иванов

Хора от цяла България се обединяват, за да ти дадат увереност, че има нужда от твоя глас на тези избори, които са съдбоносни за България! Защото корупцията идва след бездействието, а всеки глас е крачка напред, пишат в своя призив от „VOTEx2“.

От гражданската инициатива припомнят, че „когато ти гласуваш резултатите са едни. Когато убедиш и свой близък или приятел да гласува – резултатите са коренно различни. Не оставяй своя глас безмълвен – поеми отговорност и гласувай не за „по-малкото“ зло, а защото вярваш, че само така бихме могли заедно да постигнем промяната, която очакваме“.

В каузата може да се включи всеки. За целта е нужно желаещите да изпратят две имена, телефонен номер, мейл адрес и кратко описание на своите идеи и възможности.

Гражданска инициатива "VOTEx2"
Гражданска инициатива „VOTEx2“

Съвсем целенасочено партии като ГЕРБ, ДПС и някои други техни патерици разчитат на това хората да бъдат отчаяни, апатични и да не гласуват. Причината е, че тези политически формации имат твърд електорат, който без проблем ще наклони везните в полза на статуквото. 

От Искра.бг подкрепяме гражданската инициатива „VOTEx2“ и апелираме: Гласувайте! Можем да победим вредните и корумпирани партии, ако се обединим! Нека излезем да покажем, че не искаме да живеем във времена на мутри, подкупи, кюлчета, незаконни резиденции, фесове, копейки и празно настояще!

Това не са просто четвъртите избори, това са най-важните избори, от които зависи цялостната трансформация и по-доброто „утре“ за всеки един от нас! 

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments