Какви са резултатите от прехвърлянето на средства от един в друг пенсионен фонд?

0
25
Финанси
Снимка: Pixabay

Управление “Осигурителен надзор” на Комисията за финансов надзор /КФН/ обяви резултатите от промяната на участие и прехвърляне на средства на осигурени лица от един в друг съответен пенсионен фонд за първото тримесечие на 2022 година.

Финанси, икономика
Финанси, икономика. Снимка: КФН

Данните са били получени на база на справки, представени от пенсионноосигурителните дружества в Комисията за финансов надзор, съобщиха от ведомството.

През първото тримесечие на 2022 годината в пенсионноосигурителните дружества са били подадени общо 115442 заявления за промяна на участие и прехвърляне на средствата от един пенсионен фонд в друг.

Общо 95921 осигурени лица от подалите заявления през първото тримесечие на 2022 година са променили участието си във фондовете за допълнително пенсионно осигуряване. Общата сума на прехвърлените средства в друг пенсионен фонд от съответния вид е бил 388536446.

Резултатите от промяната на участие и прехвърлянето на средства от един в друг съответен пенсионен фонд за първото тримесечие на 2022 година може да намерите ТУК.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments