Потвърдено: Почина 6-годишното дете от Монтана, пребито от дядо си

0
42
Свещ
Снимката е илюстративна. Източник: Pixabay

Почина 6-годишното дете, пребито с метална тръба от дядо си. Трагичната новина бе съобщена първо от Искра.бг малко след 10:00 часа тази сутрин. Припомняме, че жестокият инцидент се е разиграл около 21:00 часа на 30 декември в ж.к. „Младост“ в Монтана. Детето е било на гости на баба си и дядо си. В изблик на ярост възрастният мъж е пребил с метална тръба съпругата си и внучето си, причинявайки им тежки черепно-мозъчни травми.

До последно състоянието на детето беше критично, като сърдечната му дейност и кръвното му налягане се поддържаха с медикаменти. През изминалата нощ вътрешните функции на организма му рязко се влошиха. Състоянието на баба му е стабилно, въпреки че все още е с опасност за живота.

Както съобщихме, след бруталното престъпление, 66-годишният мъж е избягал с колата си и опитал да се самозапали. Отведен е в МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ и задържан за 24 часа в болничното заведение. По случая е образувано досъдебно производство.

Началникът на отделението по хирургия в болницата в града д-р Красимир Каменов предполага, че дядото е имал някакъв психически момент, за да посегне на близките си. Той определи детето като красиво и добре гледано.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments