Кърт Енгъл два пъти е отказал да подпише договор с UFC

0
91
Кърт Енгъл
Кърт Енгъл. Снимка: Туитър

Легендата в кеча Кърт Енгъл разкри, че два пъти е отказал да подпише договор с UFC. Той е предпочел да продължи да се занимава с кеч.

Много шампиони от олимпийските игри избират да започнат да се състезават в ММА. Кърт също е бил на път да го направи, но се е отказал и е предпочел да не сменя своето поприще.

През 1995 година той е станал световен шампион по борба в свободен стил и олимпийски шампион на летните олимпийски игри в Атланта година по-късно.

После става и легенда в кеча. Сега той споделя, че нещата са станали сериозни преди 15 години. Тогава се е срещнал с Дейна Уайт. Той му е предложил много добър договор. Но в крайна сметка е решил да сключи такъв с TNA.

Енгъл е имал проблеми, защото си е чупил няколко пъти врата. Имал проблеми с раменете и с ръцете, както и с движението на пръстите. Той казва, че вероятно именно проблемите с неговия врат са причината да не се бие в ММА.

През 2010 година той отново се е срещнал с Дейна Уайт. Именно тогава е решил да преосмисли нещата, защото тялото му няма да издържи в ММА. И отново е отказал, за втори път.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments