Една добра постъпка: Мъж спасява от удавяне момиченце в Бургас

0
2009
Галин Нанев
Галин Нанев. Снимка: Aysen Alis, Facebook

Мъж е спасил от удавяне момиченце в Бургас. Това съобщи Айсен Алис в социалните мрежи. Жената сподели пред Искра.бг, че Галин Нанев е скромен и възпитан млад човек, който дори е настоявал да не се дава гласност. Според нея точно такива дела не трябва да бъдат пренебрегвани. Тя пише:

За един герой ще ви разкажа днес…за едно момче, което казва, че не е такъв…, че всеки така би постъпил на негово място, но не е така…за да се извърши
героизъм, човещина трябва…а този млад мъж, се оказа ЧОВЕК с главно „Ч“...“

Алис споделя пред Искра.бг, че вчера по обяд е била на Северния плаж в морския град и се е наслаждавала на красивото море. Жената ни разказа, че е имало три дечица, които си играели във водата – две момиченца англичанчета, едното на около 6, другото – 12-13- годишно и момченце – българче. По време на забавлението си в морето две от децата са задържали едното момиченце под вода по-дълго време. Алис уточни, че не е видяла какво точно се е случило, но е чула, когато Галин е бил вече на брега с детето и е извикал:

Някой да помогне!!!

Жената обясни, че съпругата на Галин, която междувременно е кърмела малкото им дете, е видяла, че нещо се случва във водата и му е казала. Без да се замисли той е скочил и извадил детето. След призива му за помощ към него са се затичали двама спасители от близките постове. Те са обърнали детето и то е изплюло погълната вода и е поело въздух. На място е пристигнала и линейка, която е откарала пострадалото момиченце в болницата.

Айсен посочи, че спасителят на малкото дете има две тежки операции на краката и предвижването му е било много трудно. Жената каза:

Галин в този момент е забравил за своята болка и е хукнал да спаси човешки живот! Има герои. Днес това е Галин и той доказа, че имаме много стойностни млади хора.“

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments