Момче бие момиче на пътя. Хората не й помагат

0
5579
Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

На 4 май, около 17:00 часа в Плевен, момиче става свидетел на неприятна случка: момче се саморазправя с млада жена пред очите на много хора, които не се намесват.

За ситуацията написа:

„Господинът от тази кола, около 30-годишен, не спря да засича едно момиче и накрая с цялата си наглост спря, слезе от колата и започна да блъска по колата й. Тя излезе от колата си, а  той буквално започна да я удря и блъска!
Е, питам се останаха ли нормални хора? Още повече мъж да бие жена пред очите на доста мъже, които само гледаха. Надявам се тези случки да не се повтарят толкова често и хората да сме малко по-хуманни един към друг!
Всичко това се случва, защото въпросният мъж явно е бързал, а момичето даде път на тролея. Още тогава е започна да свири с клаксона.
П.С. Момичето подаде жалба, а аз и моята приятелка свидетелствахме срещу него.“

Момичето споделя преживяното във Фейсбук и част от коментарите са, че побойникът е бургазлия заради буквата А в номера му. Но тази буква не се отнася единствено за Бургас, а за бургаска област. Въпросният може да е жител на всяка община в областта. Други искат да се саморазправят с него.

Важно е как институциите ще си изпълнят задълженията, защото подобни саморазправи да недопустими, но и често този с по-голям ресурс /без значение от вината му/ се оказва невинен.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments